divendres, 8 de novembre del 2013

HA TORNAT A "DESAPARÈIXER" LA ÚNICA QUE ENS QUEDAVA

Ens ha tornat a desaparèixer l'última eruga!
Aquest cop també hem trobat la llauna plena d'un filament negre que feia una mica de fàstig i que ens pensàvem que era el podriment de les flors.
Aquest cop però, hem decidit indagar en aquest filament negre, ja que trobem molt estrany que les erugues ens hi desapareguin.


Hi havia exactament el mateix cotó que ja ens havia aparegut anteriorment. Continuàvem pensant que era podrit dels clavells, excrements, etc. A més, l4'eruga no es veia per enlloc.


Així és com ens vam trobar el terrari:









































A partir d'aquí, vam pensar que havíem de netejar el terrari i veure com està l'eruga. Vam aixecar tots els clavells i l'eruga no hi era. No paràvem de pensar:
  • És impossible que ens desaparegui l'eruga!
  • Haurà mort i haurà perdut l'essència del seu cos, és a dir, s'haurà consumit i no som capaços de veure-la amb tant cotó, excrements, etc.?
  • El cotó no el farà per transformar-se en crisàlide?
  • Potser no és podrit de les plantes sinó que és l'eruga qui fabrica aquesta espècie de cotó...


Vam començar a mirar clavell per clavell, alguna pista hauríem de trobar de l'eruga. Era impossible que desaparegués. De cop i volta vam observar una cosa que ens va semblar una ... CRISÀLIDE!! No ens ho creiem, potser ja no pot acabar de fer la transformació per haver-la tocat. 
Això és el que vam veure:









Tal com es pot veure a la imatge, l'eruga estava en el procés de canvi a papallona. La vam tornar a ficar ràpidament al terrari sense netejar res més, amb molta sort potser sortiria una papallona. Esperarem...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada